Fasta två dagar i veckan med juice!

fasta två dagar i veckan

Fasta två dagar i veckan med juice!

Att juica (alltså göra sin egen juice) har blivit en stor trend och det av många skäl. Juice går supersnabbt, juice är billigt, juice funkar till dagens alla mål och så klart: juice är fullproppat med nyttigheter! Dessutom är det fantastiskt lågt kaloriinnehåll. Just därför passa juice utmärkt att äta när du fastar två dagar i veckan med 5:2 dieten. Den här gröna juicen innehåller selleri och broccoli som vid första anblicken kan verka avskräckande. Men lugn, äpplet och citronen ger en len, söt smak och det blir en len lättdrucken juice.

Grön juice att dricka under din fasta två dagar i veckan:

1 selleristjälk (20 g) – 2,6 kcal
1 liten broccolibukett (20 g) – 7 kcal
2 äpplen utan skal (70 g) – 44 kcal
2 citronklyftor (10 g) – 4,1 kcal
1 kiwi (50 g) – 28 kcal
1 bit ingefära (10 g) – 8 kcal
= 47 kcal

Kör nu alla godsaker genom en råsaftcentrifug (årets julklapp 2013, minns ni?), häll upp och låt väl smaka!

Hur räknar man kalorierna i en juice: Det kan vara lite knepigt för det är inte samma kaloriinnehåll i den färdiga juicen som innan man juicar livsmedlet. Lär dig allt om hur du beräknar eller använd 5-2dietenrecept.se’s helt unika svenska kaloritabell för juicer som ingår när du köper e-boken 5:2 Juicefasta, som du läser mer om här.

Vill du har fler fräscha Juicer? 

www.råsaftcentrifugen.nu är en systersida till 5-2dietenrecept.se med målsättning att hjälpa till att vara tipsa dig om massivs med nyttiga, goda och vitaminrika juicer. Kolla in där för mer tips på Juicer som du kan använda när du inte fastar två dagar i veckan ! :D

fasta två dagar i veckan

5:2 dieten recept 5:2 dieten recept

Lägg till en Kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *